Tjaden - Harmoniserende sticker

Tjaden - Harmoniserende sticker
€ 9,00
Artikelnr: 890

Tjaden - Harmoniserende sticker
Biedt bescherming  tegen elektromagnetische straling van de mobiele telefoon of smartphone en bijbehorend telefonie netwerk en telefonie accessoires, zoals een bleutooth headset.
Tegen straling van de draadloze DECT telefoon die in veel huishoudens staat is deze sticker erg effectief. Ze kan ook gebruikt worden voor het beeldscherm van uw computer, laptop, televisie, tablet en ebook (e-reader). Tot slot is de sticker bruikbaar voor het harmoniseren van de Wifi router.

Ieder mens is gevoelig voor straling

Het menselijk lichaam is gevoelig voor elektriciteit omdat het zelf hiervan gebruik maakt. Dit wordt wel het menselijk elektrisch veld genoemd. Alle zenuwbanen verwerken prikkels in de vorm van meetbare millivolts aan energie. Deze geleiding en signaaloverdracht maakt bijvoorbeeld dat je maag reageert op voedsel, dat je je hand wegtrekt van een hete kachel.
Het is feitelijk niet meer dan logisch dat mensen gevoelig zijn voor alle vormen van elektriciteit en magnetische velden. In de meeste gevallen kan een gezond lichaam prima de meeste elektrische prikkels verwerken. Hoewel: 220 volt wil je niet aan je vingers.
Maar wat nu als je voortdurend een beetje krijgt toegediend? Hoe reageer je op de langere termijn. Dat is nu precies hetgeen de test op stralingsbelasting helder maakt. Hoe gevoelig en hoe belast het lichaam is door straling afkomstig uit de aarde en van apparaten.
De effecten van straling zijn divers maar de meest voorkomende klachten zijn slecht verklaarbare vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, weinig energie, verlaging immuunsysteem, gevoelig voor stress in het algemeen. Dat kan zich uiten in hoofdpijn, verkoudheden of een griep die maar niet over gaat.

Gebruik:
bruikbaar voor apparaten zoals telefoons en accessoires, Wifi router, beeldschermen
Voor uitgebreide uitleg en informatie, stuur een email.

  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk