Tjaden - Gouden roos hanger

Tjaden - Gouden roos hanger
€ 37,50
Artikelnr: 889

Tjaden - Gouden roos hanger
Hanger (92,5% zilver) wordt geleverd zonder ketting. Het kwartsglazen buisje, van 100% zuivere silica, is gevuld met een uniek mengsel van efibia water, colloïdaal goud en roos van Jericho.
Biedt voor uw lichaam bescherming tegen allerlei soort straling van buitenaf, Wifi, elektriciteit, aard straling en telefonie netwerk.

Ieder mens is gevoelig voor straling

Het menselijk lichaam is gevoelig voor elektriciteit omdat het zelf hiervan gebruik maakt. Dit wordt wel het menselijk elektrisch veld genoemd. Alle zenuwbanen verwerken prikkels in de vorm van meetbare millivolts aan energie. Deze geleiding en signaaloverdracht maakt bijvoorbeeld dat je maag reageert op voedsel, dat je je hand wegtrekt van een hete kachel.
Het is feitelijk niet meer dan logisch dat mensen gevoelig zijn voor alle vormen van elektriciteit en magnetische velden. In de meeste gevallen kan een gezond lichaam prima de meeste elektrische prikkels verwerken. Hoewel: 220 volt wil je niet aan je vingers.
Maar wat nu als je voortdurend een beetje krijgt toegediend? Hoe reageer je op de langere termijn. Dat is nu precies hetgeen de test op stralingsbelasting helder maakt. Hoe gevoelig en hoe belast het lichaam is door straling afkomstig uit de aarde en van apparaten.
De effecten van straling zijn divers maar de meest voorkomende klachten zijn slecht verklaarbare vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, weinig energie, verlaging immuunsysteem, gevoelig voor stress in het algemeen. Dat kan zich uiten in hoofdpijn, verkoudheden of een griep die maar niet over gaat.

Gebruik:
Draag de hanger aan een ketting of neem hem mee in uw kleding, broekzak, borstzak of eventueel in de bh.
Voor uitgebreide uitleg en informatie, stuur een email.

  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk