Floww - Personal floww

Floww - Personal floww
€ 275,00
€ 209,00
Artikelnr: 884
Type

Floww - personalFloww

De personalFloww® is gemaakt voor onderweg. Je neemt de personalFloww mee in je broekzak, handtas of jaszak; bij voorkeur dicht op of bij je lichaam. ’s Nachts kun je hem op je nachtkastje zetten of onder je hoofdkussen leggen, waardoor jouw eigen, innerlijke batterij oplaadt tijdens het slapen en je heerlijk uitgerust wakker wordt.

De personalFloww wordt geleverd in small – en medium formaat. Medium is krachtiger en meer geschikt voor mannen en jongens vanaf 12 jaar. Small is voor vrouwen en kinderen tot 12 jaar.

Het is een compact ontworpen hulpmiddel om het lichaam te beschermen tegen allerlei soorten straling van buitenaf. Denk aan Wifi, DECT- en mobiele telefonie, draadloze netwerken, blue tooth, elektromagnetisme in gebouwen, maar ook in de elekticiteitsmasten. De aarde bevat veel geomeotrische krachtvelden die op hun beurt een eigen stralingsfrequentie afgeven. Ook die effecten nemen af met de bescherming van de personal Floww.

Ieder mens is gevoelig voor straling

Het menselijk lichaam is gevoelig voor elektriciteit omdat het zelf hiervan gebruik maakt. Dit wordt wel het menselijk elektrisch veld genoemd. Alle zenuwbanen verwerken prikkels in de vorm van meetbare millivolts aan energie. Deze geleiding en signaaloverdracht maakt bijvoorbeeld dat je maag reageert op voedsel, dat je je hand wegtrekt van een hete kachel.
Het is feitelijk niet meer dan logisch dat mensen gevoelig zijn voor alle vormen van elektriciteit en magnetische velden. In de meeste gevallen kan een gezond lichaam prima de meeste elektrische prikkels verwerken. Hoewel: 220 volt wil je niet aan je vingers.
Maar wat nu als je voortdurend een beetje krijgt toegediend? Hoe reageer je op de langere termijn. Dat is nu precies hetgeen de test op stralingsbelasting helder maakt. Hoe gevoelig en hoe belast het lichaam is door straling afkomstig uit de aarde en van apparaten.
De effecten van straling zijn divers maar de meest voorkomende klachten zijn slecht verklaarbare vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, weinig energie, verlaging immuunsysteem, gevoelig voor stress in het algemeen. Dat kan zich uiten in hoofdpijn, verkoudheden of een griep die maar niet over gaat.

Gebruik:
Draag de Personal floww bij u in uw kleding en 's nachts bijvoorbeeld in uw kussensloop. Zie de gebruikshandleiding onder het kopje 'downloads' of stuur een email voor uitgebreide uitleg.

Test: een persoonlijke stralingstest geeft meer informatie over wat nuttig en nodig is voor u. Neem via de email contact met ons op voor mee informatie of kom langs om de test te laten afnemen.  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk