Lilou of Pilou - baby aromaverdamper

Lilou - baby aromaverdamper
€ 54,00
€ 49,00
Artikelnr: 993
Merk: Pranarôm

Lilou - baby aromaverdamper, speciaal is ontwikkeld om te gebruiken voor kinderen vanaf 3 maanden
Het is een verstuiver voor etherische oliën speciaal ontwikkeld voor leefruimten voor de baby, zoals de slaapkamer. Er zijn drie mixen (slaap, zuivere lucht en anti-muggen) van etherische olie te koop die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in slaap- en leefruimten van baby's. Met deze veilige en gebruiksvriendelijke ultrasone verstuiver kunnen deze speciale essentiële oliën (van biologische topkwaliteit) veilig worden verdampt.

Voor gebruik bij oudere kinderen geldt dat alle etherische olie in aanmerking komt, voor zover de productomschrijving dat toelaat. Kijk op de pagina's etherische olie, of vraag ons om advies.

Voordelen :
Gezondere lucht voor baby’s: door vernuftige techniek worden de essentiële oliën gemengd in water en verspreid in de vorm van een heerlijke aromatische nevel. De lucht wordt gearomatiseerd en tegelijk bevochtigd en gezuiverd. Koude, veilige en effectieve verspreiding.

Hij heeft vier functies:

- verdampen van speciale essentiële olie mix voor baby's en kinderen in water
- bevochtigen van de lucht met koele mist
- reinigen en verbeteren van de luchtkwaliteit
- een nachtlampje; roze, blauw of wit licht

Ultrasone techniek zorgt voor een heel fijne waterdamp die als een koele mist boven uit de subtiel gedecoreerde bol komt. Meteen ontstaat een mooie sfeer en een gezond klimaat, want de ioniserende werking verbetert de luchtkwaliteit.
Hij is gemaakt van blank gelakt esdoornhout met een bol van onbreekbaar kunststof. Charmant, mooi en makkelijk in het gebruik.

Overig:
De maat: Ø 12 cm en 12 cm hoog. Het toestel is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk in onderhoud. Er zijn twee knopjes: één voor de verlichting (aan/uit) en één voor in- en uitschakelen van de mist. Hij werkt 30 minuten onafgebroken of, naar keuze 90 minuten op een interval stand. De gebruiksaanwijzing is kort en overzichtelijk.

Doe wat kraanwater in de kom druppel daarin enkele druppels etherische olie van de Baby-lijn. De Sphera werkt op elektriciteit; een snoer met adapter zit uiteraard in de verpakking. Eén jaar garantie.   

Speciale etherische olie:

Deze verdamper is veilig voor baby's wanneer u de speciaal ontwikkelde mixen etherische olie van goede kwaliteit in verdampt. Wij raden u aan deze set aan te schaffen: slapen, muggen en zuiveren. Het flesje massageolie in dezelfde lijn die het immuunsysteem stimuleert is ook een aanrader!
De olie is heel zuinig in het gebruik, veilig gezond en ruikt heerlijk! Bovendien het behoud van uw toestel.
Komt u er niet uit? Vraag het gerust.
Merk Pranarôm
Type Baby
Techniek Water, Ultrasoon, Licht
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk