Juice Plus Groenten en Fruit

Juice Plus Groenten en Fruit
€ 51,75
Artikelnr: 603
Merk: Juice Plus
Mail ons over dit product op info@aromawinkel.nl

Juice Plus groenten en fruit capsules

De aangegeven prijs is op basis van een standaardverpakkingseenheid (4 maanden) en omgerekend per maand. U krijgt dan 4 potten, 2 groente en 2 fruit, capsules en betaalt in totaal € 207,-, betaalt u in één keer dan krijgt u een korting en is het totaalbedrag € 199,-.

Eet u 5 kg biologische groenten en fruit per dag? U kunt er heel dicht in de buurt komen...

Juice Plus groenten en fruit capsules (in combinatie met de bessen capsules) zorgen voor een volwaardige voeding uit 27 variëteiten per dag, dus iedereen kan zijn voordeel doen met de toegevoegde voedingswaarden door Juice Plus te nemen.

Juice Plus gebruikt de hoogste kwaliteit ingrediënten die er te krijgen zijn. Als de precies gerijpte groenten en het fruit eenmaal zijn geoogst, worden ze grondig gewassen en geperst om te helpen de voedingselementen van de celstructuur van de plant los te maken en ze beter toegankelijk te maken voor absorptie. Vervolgens worden ze gedroogd middels een eigen proces op lage temperatuur, gemengd, gecapsuleerd en verpakt, zodat ze klaar zijn om bij u thuis te worden geleverd.

Gezondheid is als een boom die je vandaag moet verzorgen om morgen de vruchten te kunnen plukken.

Gebruiksadvies: Tenzij anders voorgeschreven, dagelijks 2 groenten en 2 fruit capsules met een groot glas water op een tijdstip dat u uitkomt.

Inhoud: Deze set bestaat uit 1 pot groenten capsules en 1 pot fruit capsules. Iedere pot bevat 120 capsules.

Let op:
- voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding;
- bewaren op een koele, droge plaats;
- buiten het bereik van kinderen houden;
- goed sluiten na gebruik.

Ingrediënten groenten capsules:
Gelatine capsules die een gedroogd groentesap en groentepulp bevatten (60%) van (in variërende hoeveelheden): wortel, peterselie, kool, boerenkool, broccoli, spinazie, tomaat, biet; verdikkingsmiddel: guargom; antiklontermiddelen: calciumcarbonaat, magnesiumoxide, magnesiumstearaat; vitamine C, suikerbietpoeder, Spirulina pacifica (blauwe algen), vitamine E, knoflookpoeder, Lactobacillus acidophilus, betacaroteen, averzemelenpoeder, rijstzemelenpoeder, foliumzuur, Dunaliella salina (groene algen).

Gemiddelde voedingswaarde Per 2 capsules

Vitamine C 50 mg

Vitamine E 26 mg

Beta-caroteen 4.3 mg

Foliumzuur 300 μg

Ingrediënten fruit capsules:
Gelatine capsules die een gedroogd vruchtensap en vruchtenpulp bevatten (52%) van (in variërende hoeveelheden): appel, sinaasappel, veenbes, ananas, perzik; vitamine C, rodebietenpoeder, antiklontermiddelen: calciumcarbonaat, magnesiumstearaat, magnesiumoxide; verdikkingsmiddelen: guargom, citruspectine, cellulose; papajapoeder, acerola kerspoeder, vitamine E, ananaspoeder, Lactobacillus acidophilus, beta-caroteen,

dadelpoeder, pruimenpoeder, foliumzuur, Dunaliella salina (groene algen).

Gemiddelde voedingswaarde Per 2 capsules

Vitamine C 150 mg

Vitamine E 20 mg

Beta-caroteen 3.2 mg

Foliumzuur 100 μg

Merk Juice Plus
Vorm Capsules
Inhoud 240 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk