Juice Plus Bessen

Juice Plus Bessen
€ 29,50
Artikelnr: 604
Merk: Juice Plus

Juice Plus bessen en rode vruchten capsules

De aangegeven prijs is op basis van een standaardverpakkingseenheid (4 maanden) en omgerekend per maand. U krijgt 2 potten capsules en betaalt in totaal € 118,-, betaalt u in één keer dan krijgt u een korting en is het totaalbedrag € 110,-.

Eet u kilo's biologische groenten en fruit per dag? Met Juice plus komt u in de buurt!

Juice Plus bessen capsules (in combinatie met groenten en fruit capsules) zorgen voor een volwaardige voeding uit 27 variëteiten per dag, dus iedereen kan zijn voordeel doen met de toegevoegde voedingswaarden door Juice Plus te nemen.

Rode en blauwe bessen zijn bloedzuiverend en leveren veel anti-oxidanten. Dat werkt mee aan de bescherming van uw cellen en is aantoonbaar heilzaam tegen de lichamelijke effecten van stress.

Juice Plus gebruikt de hoogste kwaliteit ingrediënten die er te krijgen zijn. Als de precies gerijpte groenten en het fruit eenmaal zijn geoogst, worden ze grondig gewassen en geperst om te helpen de voedingselementen van de celstructuur van de plant los te maken en ze beter toegankelijk te maken voor absorptie. Vervolgens worden ze gedroogd middels een eigen proces op lage temperatuur, gemengd, gecapsuleerd en verpakt, zodat ze klaar zijn om bij u thuis te worden geleverd.

Gezondheid is als een boom die je vandaag moet verzorgen om morgen de vruchten te kunnen plukken.

Gebruiksadvies: Tenzij anders voorgeschreven, dagelijks 2 capsules met een groot glas water, bij voorkeur bij de maaltijd. De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Inhoud: 240 capsules

Let op:

- voedingssupplementen zijn geen substituut voor een gevarieerde voeding;

- bewaren op een koele, droge plaats;

- buiten het bereik van kinderen houden;

- goed sluiten na gebruik.

Ingrediënten:

Poeder van sap en pulp (45,7%) van (in variërende hoeveelheden) Concord druif, blauwe bosbes, bosbes, braam, vlierbes, framboos, Amerikaanse veenbes, rode bes, zwarte bes, groene thee en gemberwortel; L-arginine, gelatine, antiklontermiddel: silicum dioxide en magnesiumcitraat, L-Carnitine, vitamine C, druivenzaadextract, vitamine E, antioxidanten; gemengde tocoferol, artisjokblad, Co-Enzym Q10, foliumzuur.

Gemiddelde voedingswaarde Per 2 capsules

Vitamine C 22 mg

Vitamine E 20.2 mg

Foliumzuur 240 μg

Merk Juice Plus
Vorm Capsules
Inhoud 240 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk