Vita Archeion C piramide

Archeion-C piramide
€ 395,00
€ 295,00
Artikelnr: 1196

Stralingspreventie door Xenomide en andere piramide vormen

STRALING brengt een groot gezondheidsrisico voor mens, dier en plant met zich mee en wel voor de langere alsook de kortere termijn. Dit risico is mede afhankelijk van de blootstelling aan deze straling en van de constitutie of ziektetoestand van de persoon! Legio onderzoeken van allerlei aard hebben dit kunnen vaststellen. 

Wetenschappelijk onderzoek Xenomide van Vita Producten B.V. leidt tot IGEF keurmerk.

Download hier het Magazine van Vita Producten: Piramidevorm heeft beschermende en helende werking.

Download hier de product folder: Bescherm uzelf tegen straling.

Bekijk hier het certificaat en het onderzoek.

De Archeion-C (let op: dit is een actieproduct, dus ruilen of retour is bij dit artikel niet mogelijk. Het zit nieuw in de verpakking).

Werking door:
Balans -0- punt katalyse + Piëzo - elektrisch effect, dynamische energie.

Werkingsdiameter:
900 meter N-Z en 450 meter O-W ( diameter 1800 meter)
Beschermt cel - en quantenstructuur tegen: Vormen van elektrostress, geopathogene stoorzones, elektronica in de woning, luchtverontreiniging. + ionen (ziekmakend) worden –ionen (gezondmakend). Alle pulserende belastingvormen van UMTS masten, GSM Dect telefoon en dergelijke. Bevordert de algemene gezondheid vanaf celniveau.

Uitvoering:

Verguld segment en een vernikkeld segment RVS 1,5 mm. Op Delrin voet (wit) met bergkristallen bol van ø 3 cm.

Afmetingen:

15 x 15 x 17 cm


Ieder mens is gevoelig voor straling

Het menselijk lichaam is gevoelig voor elektriciteit omdat het zelf hiervan gebruik maakt. Dit wordt wel het menselijk elektrisch veld genoemd. Alle zenuwbanen verwerken prikkels in de vorm van meetbare millivolts aan energie. Deze geleiding en signaaloverdracht maakt bijvoorbeeld dat je maag reageert op voedsel, dat je je hand wegtrekt van een hete kachel.
Het is feitelijk niet meer dan logisch dat mensen gevoelig zijn voor alle vormen van elektriciteit en magnetische velden. In de meeste gevallen kan een gezond lichaam prima de meeste elektrische prikkels verwerken. Hoewel: 220 volt wil je niet aan je vingers.
Maar wat nu als je voortdurend een beetje krijgt toegediend? Hoe reageer je op de langere termijn. Dat is nu precies hetgeen de test op stralingsbelasting helder maakt. Hoe gevoelig en hoe belast het lichaam is door straling afkomstig uit de aarde en van apparaten.
De effecten van straling zijn divers maar de meest voorkomende klachten zijn slecht verklaarbare vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, weinig energie, verlaging immuunsysteem, gevoelig voor stress in het algemeen. Dat kan zich uiten in hoofdpijn, verkoudheden of een griep die maar niet over gaat.


  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk