Pranarom - Hydrolaat rijpe huid

Pranarom - Hydrolaat rijpe huid
€ 15,50
€ 7,50
Artikelnr: 1006
Merk: Pranarôm

Pranarom - Hydrolaat rijpe huid
Beschermt de huid tegen veroudering en vertraagt de vorming van lijntjes en rimpels. De lotion zorgt voor opwekken van de doffe huid, stimuleert het huidweefsel en hydrateert de huid. De lotion is bijzonder geschikt voor de rijpere huid. De fijne nevel is ook ideaal om de gestresseerde huid weer op te frissen. 100% biologisch product.

Gebruiksaanwijzing:
Verstuif op het gezicht of op een andere gevoelige lichaamszone van een afstand van 20 cm of impregneer een wattenschijfje met de lotion en breng aan op de betreffende zone. Herhaal 1 à 2 keer per dag tot voel- en zichtbare verbetering.

Inhoud:
170 ml

Ingrediënten:

100% hydrolaten zuiver en natuurlijk - BIO
De Anti-aging lotion is een synergie van de hydrolaten van Italiaanse strobloem*, Damascener roos* en Citroenmelisse* die de huid tonifiëren en huidveroudering tegengaan en van nature een affiniteit hebben voor de rijpe huid.
Zonder bewaarmiddelen en ondverdund.

Let op:

- Uitwendig gebruik;
- Koel bewaren;
- Na openen maximaal 6 maanden gebruiken;
- Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken;
- Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden;
- Tegen zonlicht beschermen;
- Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/ 122°F;
- Buiten bereik van kinderen houden.


Pranarôm
is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
Type Biologisch, Gezicht en huid
Vorm Vloeibaar
Inhoud 170 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk