Metagenics - Metarelax 25% korting

Metagenics - Metarelax
€ 27,00
€ 20,25
Artikelnr: 382
Merk: Metagenics

Metarelax speelt een rol in de energiehuishouding, hormoonhuishouding en balans in in- en ontspanning.
Dit is een bijzonder intelligent totaalproduct dat essentiële elementen combineert in een tablet. Zo wordt de werking van het magnesiumglycerofosfaat nog versterkt.
Het voornaamste bestanddeel van MetaRelax® is een bijzonder magnesiumzout: magnesiumglycerofosfaat. Dit wordt uitstekend verdragen door maag en darmen, in tegenstelling tot sommige andere magnesiumvormen die vaak darm- en verteringsstoornissen of -klachten opleveren.

Magnesium is in het hele lichaam belangrijk. Of het nu gaat om productie van energie, sport en uithoudingsvermogen, opnemen van vitamines en mineralen, stevigheid van de botten, hormoonregulering, magnesium komt er bij te pas.

Magnesium: draagt bij tot een verminderde vermoeidheid, neemt deel aan verscheidene reacties binnen in het organisme zoals het elektrolytisch evenwicht, het energetisch metabolisme, het normaal functioneren van het zenuwstelsel, de eiwitsynthese, het proces van celdeling, helpt bij het behoud van gezonde beenderen en tanden, draagt bij aan een gezonde spierkracht en psychologisch functioneren.

Vitamine B6, B12 en Foliumzuur ondersteunen de opname van magnesium. De energiestofwisseling verbetert, het hormonale metabolisme en het functioneren van het zenuwstelsel gaan makkelijker. Daarenboven bezitten deze vitamines nog tal van andere functies, zoals bij het opnemen en benutten van proteïnen en van de voorraadenergie in de spieren (glycogeen). In de vorming van rode bloedcellen en dus ook in het goed functioneren van het immuunsysteem zijn deze vitamines eveneens betrokken.

Taurine is een aminozuur dat bijdraagt tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress, in het energiestofwisselingsproces, en het helpt zoals magnesium en B vitamines vermoeidheid te verminderen.

Trefwoorden:
- kramp
- spanningen in het lichaam
- obstipatie
- bij intense inspanning
- sporten
- stressvol leven
- stemmingsproblemen
- moeheid
- vermoeidheid
- osteoporose
- slapeloosheid

Gebruiksaanwijzing: Tenzij anders aanbevolen 2 x per dag 1 tablet tijdens de maaltijd innemen.
Hiernaast bevelen wij natuurlijk een goede basisvoeding aan, tevens een aanvulling met een van onze Vitaliteitspakketten met onder andere Multi Vital forte, Vitamine C 1000, Vitamine D3 en Omega 3 olie.

Inhoud: 90 tabletten

Let op:
- risico van overdosering in de aangegeven dosis is afwezig;
- koel, donker en droog bewaren;
- buiten bereik van kleine kinderen houden;
- dit supplement kan evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen.

:Ingrediënten per tablet:
magnesiumglycerofosfaat, aangevuld met B-vitamines (Vit. B6, B9 en B12) en taurine

Magnesiumglycerofosfaat 900mg
Vitamine B6 2 mg
Vitamine B12 1,5 µg
Folaat (Metafolin®) 100 µg
Taurine 150 mg

Merk Metagenics
Vorm Tabletten
Inhoud 45 stuks, 90 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk