Pranarom - Zwarte peper

Pranarom - Zwarte peper
€ 10,85
€ 9,75
Artikelnr: 75
Merk: Pranarôm

Peper zwarte - Piper nigrum - 5 ml

Geur: warm peperachtig, kruidig

Afkomstig van India / Madagascar fruit

Aromatische moleculen: Sesquiterpenen, limoneen

Gedistilleerd deel : fruit

Verdampen: Bij chronische bronchitis. Voor iedereen de kou ervaart, zowel fysiek als emotioneel. Een mentale stimulans en steun om alert te blijven. Deze olie is goed te mengen met een andere specerijen olie, Elemi, Marjolein of Rozemarijn.

In bad met badolie: bij spierpijnen, kou en griep. Hulp bij ontgifting. Mentaal stimulerend.

In massageolie op de huid: Bij winterhanden en wintervoeten. Stimuleert en verwarmt bij stijfheid, pijnlijke spieren en gewrichten. Stijfheid en pijn bij osteoartritis verminderen met een wrijfolie van 3% Zwarte Peperolie in een basisolie. In de sport een goede warming up olie. Stimuleert de bloedsomloop.

Psychische werking: Bij lusteloosheid en gebrek aan motivatie. Bij sombere gedachten als “het heeft toch allemaal geen zin” prikkelt deze olie je om het leven weer aan te grijpen en door te gaan. Vastgelopen energie gaat weer stromen.

Let op:

- Niet langer dan drie maanden achter elkaar gebruiken.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Zonder advies van een deskundige niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk