Pranarom - Zonneroosje

Pranarom - Zonneroosje
€ 21,90
€ 19,70
Artikelnr: 105
Merk: Pranarôm

Zonneroosje - Cistus Ladanifer - 5 ml - biologische teelt

Geurt warm, kruidig, iets houtig met een ondertoon van cognac.

Deze struik heeft tijdens de bloei mooie witte bloemen met een roze hart. De groenig grijze blaadjes hebben een blinkende bovenkant en een matte wat plakkerige onderzijde. Deze essentiële olie toont het belang aan van een op hoog niveau gevoerd wetenschappelijk onderzoek naar haar mogelijke activiteit tegen de steeds meer opkomende auto-immuunziekten.

Van oudsher bekend om de volgende eigenschappen: antivraal en immunoregulator, adstringens en bloedstelpend, tonicum en regulator van het parasympatisch zenuwstelsel, helend.

Aromatische moleculen: α-pineen, camfeen

Gedistilleerd deel: takje

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Bij slapeloosheid en nerveuze onrust is dit een mooi product. Ondersteunt bij bronchitis en kinkhoest door de slijmoplossende eigenschappen. Werkt bovendien anti-viraal. Combinatie met olie van Lavendel, Salie, Scharlei en Den, citrusolie zoals Bergamot, Grapefruit.

In bad met badolie: Bij luchtwegklachten, auto-immuunziekten als MS en reuma.

In massageolie op de huid: Wordt ingezet bij de oudere huid met rimpels. Helpt bij wondheling, droogt puistjes uit, waardoor het tegen acne een sterk middel is.Ook inzetbaar bij lastige wonden zoals diabeteswonden en bij lymfedrainage.

Psychische werking: Rust en warmte. Aardend.

Let op:
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Zonder advies van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig, Biologisch
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk