Pranarom - Zilverspar balsemspar

Pranarom - Zilver balsemspar
€ 7,20
€ 6,50
Artikelnr: 104
Merk: Pranarôm

Zilver balsemspar (van wilde bomen uit Canada) - Abies Balsamea - 10 ml van Pranarôm

Geur: als een fris en krachtig dennenbos met iets van kruidig zoet

Aromatische moleculen: β-pineen, α-pineen, δ 3-careen, bornyl acetaat, limoneen

Gedistilleerd deel: naalden

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: verspreidt de aangename milde ontspannende geur van een naaldbos. Is heerlijk in combinatie met een citrusolie, salie of lavendel. Ziektekiemen in de lucht worden opgeruimd. Je immuunsysteem wordt gestimuleerd en de luchtwegen worden schoon. Bij verkoudheid, hoest, bronchitis en keelpijn wordt slijm losgemaakt en ontstekingen worden geremd. Door de ontkrampende werking neemt de hoestprikkel af.

In bad met badolie: inzetbaar bij vermoeidheid van zowel lichaam als geest, klachten aan de luchtwegen. Bovendien geeft het een stimulans aan de circulatie in je lichaam.

In massageolie op de huid: Stimuleert de doorbloeding zodat o.a. een vale huid zoals bij rokers verbetert. Werkt zuiverend, verlicht spier- en gewrichtspijn. Opgebracht op de huid van de nierstreek ondersteunt het de bijnieren. Bij stressvolle situaties krijgen de bijnieren het soms erg zwaar te verduren.

Pijnstillend bij reuma en artrose en bij spierkrampen en/of spasmes.

Psychische werking: Als je tevergeefs alle mogelijke moeite hebt gedaan en nu, doodmoe, niet meer verder kan, brengt deze olie diepe, ontspannende rust. Ze werkt herstellend en versterkend en helpt je de relativiteit van dingen in te zien.

Let op:

- Bij beschadigde of gevoelige huid niet op de huid gebruiken. Op de huid alleen verse olie toepassen. - Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig, Aards
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk