Pranarom - Ylang-Ylang Extra

pranarom - ylang ylang extra essentiële olie
€ 11,55
€ 10,40
Artikelnr: 103
Merk: Pranarôm

Pranarôm - Ylang-Ylang Extra - Cananga odorata var. genuina

Deze bijzondere kwaliteit Ylang ylang olie is geoogst op de eigen plantage van Pranarom in Madagascar. Hij is geteeld zonder enig gebruik van chemicaliën en dat merk je aan de geur. Hij ruikt rijk bloemig met iets van jasmijn, prikkelend, betoverend, licht bedwelmend

Van oudsher bekend als: antidepressief, sedatief, relaxans voor de zenuwen • bloeddrukverlagend , tegen arythmieën • sexueel stimulerend, afrodisiacum • krampstillend.

Aromatische moleculen: Germacreen D, farnesyle acetaat, farneseen, benzyl benzoaat

Gedistilleerd deel: bloem

Inhoud:
5 ml

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Ontspannend en kalmerend bij nerveuze spanningen, depressie en slapeloosheid. Het centrale zenuwstelsel ontspant en de ademhaling vertraagt en verdiept. Werkt ontspannend, kalmerend bij spanningen, depressie en nervositeit. Verfijnd (in een mengsel) de eigenschappen van Bergamot, Jasmijn, Vetiver, Ceder of Sandelhout.

In bad met badolie: Bij spanningen en nervositeit, zelfs bij lichte hartklachten een rustbrenger. Ook bij diverse huidproblemen en als parfum inzetbaar.

In massageolie op de huid: huidverzorgend. Bij vette huid, geïrriteerde huid, droge huid talgregulerend. Bij acne ontstekingsremmend. Op de hartstreek opgebracht reguleert Ylang-Ylang het hartritme en verlicht hartkloppingen. Mogelijk helpt deze olie de bloeddruk in de slagaders te verlagen. Licht erotiserend.

Psychische werking: Geeft geborgenheid en vertrouwen. Helpt bij het loslaten. Geblokkeerde emoties komen weer vrij. Alles kan weer stromen. Werkt opwekkend en licht erotiserend.

Let op: Voorzichtig gebruiken op gevoelige en beschadigde huid. Aanbevolen dosering niet overschrijden!

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig, Verwarmend
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk