Pranarom - Winter Night

Pranarom - Winter Night
€ 11,15
€ 10,00
Artikelnr: 876
Merk: Pranarôm

Pranarom - Winter Night - biologisch
Geur: winterse geur, verwarmend, kruidig

Toepasbaar als volgt:
Inwendig -
Op de huid -
Verdampen ++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)  

Verdampen:
Rijke geur met tonen van Balsemspar, Cajeput, Atlas ceder, Schotse den, Laurier, Canadese scheerling, Zwarte spar en Pepermunt die een winterse sfeer neerzet. Biologische kwaliteit!

Inhoud:
15 ml

Let op:

- Buiten bereik van jonge kinderen houden;
- niet gebruiken bij kinderen tot 3 jaar;
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie


Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig, Biologisch, Aromamengsels
Inhoud 15 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk