Pranarom - Vetiver

Pranarom - Vetiver
€ 10,80
€ 9,70
Artikelnr: 101
Merk: Pranarôm

Vetiver Java -Vetiveria zizainoides - 5 ml

Olie van Vetyver ruikt vol, vrij aards, zwaar, houtig en een beetje zoetig

Aromatische moleculen: Vetiveen, vetivenol, vetivenone

Gedistilleerd deel: wortel

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Vetiver omhult je als een warme mantel. Werkt heel goed bij zwakte, slapeloosheid, uitputting en depressie. De geur is sterk balancerend op het centrale zenuwstelsel en geeft aarding. Desinfecteert de lucht. Goed te mengen met Lemongrass, een citrus olie, Roos of Ylang-Ylang.

In bad met badolie: Bij alle huidklachten en ontslakkingskuren. Licht zinnenprikkelend.

In massageolie op de huid: Werkt regulerend en herstellend bij acne, een droge, oudere huid en een vette huid. Ontgift bindweefsel en opperhuid doordat de haarvaatjes gestimuleerd worden. Spierklachten en -pijn worden verlicht door de circulatiestimulerende werking. Stimuleert de pancreas.

Psychische werking: Zeer sterk aardend. Op een kalme, maar krachtige manier kom je weer in verbinding met je lichaam en je seksualiteit.

Let op: Niet op overgevoelige huid te gebruiken. Advies nodig? Mail ons gerust.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig, Aards
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk