Pranarom - Sandelhout

Pranarom - Sandelhout
€ 27,40
€ 24,65
Artikelnr: 87
Merk: Pranarôm

Sandelhout (wild) - Santalum austrocaledonicum 5 ml
Deze heerlijke Australische Sandelolie ruikt een beetje zoetig, warm, houtachtig.

Aromatische moleculen: Santalols
Gedistilleerd deel: hout
Toepasbaar als volgt:
Inwendig -
Op de huid +++++
Verdampen +++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: puur verdampen geeft een heerlijke luxueuze houtgeur. Inzetbaar bij depressie en slapeloosheid. Spanning glijdt weg en een sfeer van rust en meditatieve stilte vult de ruimte. Verdampen van Sandelhout helpt ook tegen droge hoest, luchtwegklachten en bronchitis. Sandelhout is mooi samen te gebruiken met enkele druppels van Roos, Jasmijn, Ylang-Ylang, Viooltje of Hô-hout.

In bad met badolie: verzacht spier en zenuwpijn en is immuun stimulerend. Heeft samentrekkende en verzachtende eigenschappen.

In massageolie op de huid: prachtige huidverzorgende olie. Bij vette huid, acne, ontstoken huid, oudere huid, droge en gebarsten huid toepasbaar. Moisturizer, die tevens huid en onderliggend bindweefsel versterkt.

Psychische werking:Sandelhoutolie versterkt de fantasie en stimuleert creativiteit. Je kunt de grotere verbanden tussen dingen gaan zien. Werkt sterk opwekkend en geeft innerlijke rust en tevredenheid. Bijna onmerkbaar worden lasten en zorgen weggenomen. Een balsem voor je ziel en een stimulans voor ontplooiing van al je kwaliteiten.

Let op:
- De geur blijft prettig lang hangen.
- Matige dosering gebruiken; sommige mensen krijgen anders hoofdpijn.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk