Pranarom - Rozenhout

Pranarom - Rozenhout
€ 17,80
€ 16,00
Artikelnr: 1141
Merk: Pranarôm

Pranarom - Rozenhout - 10 ml - biologisch
Rozenhout behoort, zoals bijvoorbeeld Ravintsara, tot de  familie van de Lauraceae. De volledige botanische naam is Aniba rosaeodora ssp amazonica.
De essentiële olie van Rozenhout wordt verkregen door distillatie van de bebladerde takjes uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde plantages van deze bedreigde plantensoort.

Geur: groen
Aromatische moleculen:
linalol, α-terpineol
Gedistilleerd deel:
blad

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -
Op de huid ++++
Tip:
1 druppel Rozenhout CGEO + 1 druppel Roos CGEO in een dosis dagcrème zal rimpelvorming voorkomen en het herstel van huidweefsel bevorderen.
Verdampen ++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

In massageolie op de huid: verdun enkele druppels is een plantaardige olie en breng lokaal aan

Let op
:
• Buiten bereik van jonge kinderen houden.
• Zonder bevoegde aanwijzing, niet gebruiken tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar.
• Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
• Uitwendig gebruik

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk