Pranarom - Damascus Roos

pranarom - roos damascus essentiële olie
€ 97,00
€ 87,30
Artikelnr: 81
Merk: Pranarôm
Inhoud

Pranarôm - Damascus Roos - Rosa damascena biologisch
100% puur destillaat van echte rozenblaadjes

Geur: betoverend, intens, typisch rozenblaadjes.

Aromatische moleculen: Nerol, geraniol, citronnellol
Gedistilleerd deel: bloemblaadjes

Inhoud:

2 ml cultivar of 5 ml 


Toepasbaar als volgt:

Inwendig -
Op de huid +++++
Verdampen +++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen:
als deze uitzonderlijke geur in je huis is kun je haar niet missen. Roos werkt harmoniserend en ontspannend. Depressiviteit, slapeloosheid, nerveuze spanningen verdwijnen. Roos is krampstillend bij migraine en hoofdpijn. Gaat mooi samen met Jasmijn, Lavendel, Neroli of Melisse.
Ook acute en chronische bronchitis verlichten met de geur van Roos.

In bad met badolie:
bij depressie, slapeloosheid, hoofdpijn en nerveuze spanningen geeft Roos verlichting. Zonder klachten is de parfumering van deze olie werkelijk een traktatie. Heerlijk!!

In massageolie op de huid:
en bijzonder luxe parfum. Geschikt voor alle huidtypen, maar bij de oudere en droge huid zie je het talent van Roos pas echt. Bij rimpels, couperose (gesprongen adertjes) doet Roos mooi werk. Het werkt stimulerend voor het hart. Hartritmestoornissen worden minder met deze olie van biologisch geteelde Rozenblaadjes.

Psychische werking:
Sterk antidepressief, zinnenprikkelend. Creëert een sfeer van warmte waarin goedheid en liefde en begrip voelbaar zijn. Jaloezie draait om naar gevoelens van pure begrijpende liefde. Een gevoel van liefde voorbij alle grenzen!

Overig:
De geur van Roos werkt als een heerlijk parfum in op alle zintuigen en wordt als erotiserend omschreven

Let op:
Niet puur gebruiken op gevoelige of beschadigde huid.
Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig
Inhoud 2 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk