Pranarom - Pomerans / Petitgrain

Pranarom - Pomerans /  Petitgrain
€ 6,30
€ 5,65
Artikelnr: 78
Merk: Pranarôm

Pomerans of Petitgrain - bio - Citrus aurantium var. amara - 10 ml

Geur: prettig, licht, zoet, bloemig en houtig, beetje als Neroli

Aromatische moleculen : Pinenen, limoneen

Gedistilleerd deel : blad

Toepasbaar als volgt:

Inwendig ++++

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Verlicht nerveuze astma en alle luchtwegklachten. Kalmeert bij slapeloosheid, stress en paniek. Bij mentale vermoeidheid verfrist het je geest. Een mengsel met één van de citrus oliën, Ylang, Nootmuskaat, Neroli of Scharlei is prettig.

In bad met badolie: Bij huidklachten, spierspanningen, stress en slapeloosheid.

In massageolie op de huid: Herstelt ontstoken acne, steenpuisten, vette huid en vet haar en overmatig zweten. Verlicht bij spierspasmen en ontstoken gewrichten.

Psychische werking: Als je behoefte hebt aan helderheid van geest opent en versterkt Petitgrain de geest. Het verfrist, maakt je blij, ontspant en harmoniseert.

Heeft een positieve invloed op de gevoelens bij verdriet of teleurstelling. Verder versterkt zij de intuïtie, het creatieve denken en een helder waarnemingsvermogen.

Let op: Advies nodig? Mail ons gerust.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig, Aards, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk