Pranarom - Pepermunt

Pranarom - Pepermunt
€ 12,45
€ 11,20
Artikelnr: 77
Merk: Pranarôm

Pepermunt - biologisch - Mentha x piperita - 10 ml

Geur: sterk, fris, lichtzoetig, muntachtig

Aromatische moleculen : Menthol, menthone

Gedistilleerd deel : top

Herkomst Frankrijk en India

Toepasbaar als volgt:

Inwendig ++++

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen:geeft een frisse zuivere geur. Inzetbaar bij verkoudheid en droge hoest. Werkt slijmoplossend. Helpt weer helder te denken en goed te concentreren..

In bad met badolie: Af te raden. U koelt te veel af om aangenaam te vinden.

In massageolie op de huid: Verkoelend en jeukstillend. Stimuleert de doorbloeding.

Psychische werking: Werkt als een verfrissende zeewind. Mist en wolken verdwijnen en je krijgt weer helder zicht op de dingen. Pepermuntolie heeft een kristalheldere werking bij malende gedachten en wanneer alles er dof en vastgelopen uitziet.

Overig: tegen misselijkheid één druppel in de mond of op een tissue de geur opsnuiven.

Ook: 2 druppels 3 tot 4 maal per dag in een beetje honing, olijfolie of op een klontje rietsuiker onder de tong in geval van verteringsproblemen of urinaire problemen of , tegen mondgeur één druppeltje onder de tong.

Tegen hoofdpijn een druppel onverdund op de slapen.

Let op:

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 6 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk