Pranarom - Palmarosa

Pranarom - Palmarosa
€ 5,60
€ 5,05
Artikelnr: 71
Merk: Pranarôm

Palmarosa - Cymbopogon martinii var. motia - 10 ml - biologische teelt

Geur: zacht, zoet bloemig met wat geranium - en roos aroma

Aromatische moleculen : Geraniol, geranyl acetaat

Gedistilleerd deel : top

Van oudsher bekende eigenschappen: sterk antibacterieel met breed spectrum • schimmeldodend •antiviraal en immuunstimulerend •wondhelend • uterien en nerveus tonicum

Toepasbaar als volgt:

Inwendig ++

Op de huid ++++

Verdampen++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Bij ontsteking van neus- en voorhoofdsholten en bronchitis. Ontspant en kalmeert bij stressgerelateerde klachten en nerveuze vermoeidheid. Deze olie is goed te mengen met Cananga, Roos, Rozenhout, Ylang-Ylang of Sandelhout.

In bad met badolie: parfumerend en ontspannend bij vermoeidheid, huidproblemen en blaasontsteking.

In massageolie op de huid: Hydrateert en herstelt, kalmeert en verfrist. Regulerend op de talgklieren. Eén van de beste oliën voor de droge en gevoelige huid. Acne, dermatitis, droog en nat eczeem, littekens en rimpels worden goed behandeld met Palmarosa. Stimuleert de bloedsomloop.

Psychische werking: Harmoniserend en ontspannend. Het innerlijk evenwicht herstelt, stress en gejaagdheid verdwijnen. Bevrijd en vol vertrouwen kan je aan een nieuwe dag beginnen.

Let op:

- Palmarosa is zeer huidvriendelijk.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk