Pranarom - Neroli

Pranarom - Neroli
€ 23,95
€ 21,55
Artikelnr: 66
Merk: Pranarôm

Neroli - Citrus aurantium var. amara - 2 ml

De delicate olie van sinaasappelbloesem ruikt kruidig, bitterzoet met iets fruitigs.

Aromatische moleculen: Linalol, trans nerolidol

Gedistilleerd deel: bloemblaadjes

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Sterk antidepressief, tegen nervositeit, angsten en slapeloosheid. Kalmeert het sympathisch zenuwstelsel. Krampstillend en infectiebestrijdend. Deze olie is goed te mengen met een Bergamot en andere citrus olie, Jasmijn, Roos, Sandelhout of Vanille.

In bad met badolie: ontspannend, stimulerend voor hart en bloedvaten. Erotiserend. Werkt antidepressief.

In massageolie op de huid: Eén van de beste oliën bij couperose en ter voorkoming van striae (zwangerschapsstrepen). Verbetert de elasticiteit van zowel de droge, vette, oudere als gevoelige huid. Stimulerend voor hart en bloedvaten en daardoor ondersteunend bij spataderen.

Psychische werking: Sterk antidepressieve werking. Vermindert nerveuze spanningen. Bij en na psychische shock is Neroli dé eerste hulp olie.

Let op: Neroli kan een sterke ontspanning teweeg brengen. Veilig voor zwangere vrouwen en kinderen.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig, Verfrissend
Inhoud 2 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk