Pranarom - Mirtel

Pranarom - Mirtel
€ 7,45
€ 6,70
Artikelnr: 63
Merk: Pranarôm

Mirtel (Mirte) - myrtus communis - 5 ml - biologische teelt

Geur: kruidig, fris, met iets van kamfer en eucalyptus

Aromatische moleculen: 1,8 cineole, myrtenyl acetaat

Gedistilleerd deel: blad

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Mirte geeft een frisse zoet kruidige geur aan een ruimte. Heel effectief bij luchtwegklachten zoals astma, taaislijm, blijvende hoest en ontstoken holtes. Bij slapeloosheid in lage doses toepasbaar. Een mengsel met Lavendel, Tea Tree, een andere citrus, Eucalyptus, Palmarosa of Laurier is een mooie combinatie.

Prima tegen kou en griep inzetbaar.

In bad met badolie: werkt goed tegen kou en griep, luchtwegklachten en urineweg problemen.

In massageolie op de huid: Bij vette huid en acne. Ook grove poriën, ontstoken en geïrriteerde huid doet Mirte goed werk. Goede olie tegen rokershoest.

Psychische werking: Heeft een verzachtend effect op boosheid. Het is licht, puur en verfrissend en kan het humeur flink verbeteren en de lichaamsenergie reinigen. Zij stelt ons open voor schoonheid en liefde. Mirte olie helpt bij het komen tot innerlijke opheldering van je standpunt. Objectief voor en tegen kunnen afwegen en, zonder teveel emoties, je beslissing kunnen meedelen. Mirte verheldert en verstevigt onze blik op de wereld.

Let op:

- Bij gebruik op de huid altijd verse olie gebruiken. Eigenlijk moet ze voor dat doel in de koelkast worden bewaard. Werkt licht fotosensibiliserend. Na gebruik op de huid enkele uren niet zonnebaden of op de zonnebank gaan.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Kruidig, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk