Pranarom - Mirre

Pranarom - Mirre
€ 12,00
€ 10,80
Artikelnr: 62
Merk: Pranarôm

Mirre - Commiphora molmol - 5 ml

Mirre ruikt stevig, kruidig, zoet met een beetje rokerige ondertoon.

Verdampen: geeft een warme zoet kruidige geur die goed te mengen is met Elemi, Geranium, Lavendel, Rozenhout, Sandelhout en Wierook. Werkt slijmoplossend. Bij zere keel, verkoudheid, bronchitis, heesheid en andere stemproblemen of hardnekkig hoesten helpt Mirre heel effectief. Mirre werkt ook kalmerend op seksuele overprikkeling. Mirre is bij uitstek een hulpmiddel bij meditatie en gebed. Als zodanig ook in veel culturen bekend.

In bad met badolie: Pijnverdovend, longstimulerend, wondhelend, samentrekkend en beschermend voor de huid. Anti viraal en ontstekingsremmend.

In massageolie op de huid: Zeer effectief in de huidverzorging. Zie ook de eigenschappen in bad. Houdt de huid elastisch en jong. Vochtregulerend. Bevordert de vorming van een beschermende epitheellaag. Helpt bij kloven en ontstekingen. Schimmeldodend. Ook zwemmerseczeem knapt op met Mirre.

Overig: gorgeldrank: 1 à 2 druppels in een theelepel honing oplossen in een glas lauwwarm water. Drie maal daags gorgelen bij keel en stemproblemen.

Psychische werking: Opent deuren naar het spirituele zonder het aardse te negeren. Brengt evenwicht in je beleving van deze beide belangrijke uitersten.

Let op: Niet op overgevoelige huid toepassen. Op beschadigde huid in een goede kwaliteit basisolie gebruiken. Advies nodig? Mail ons gerust.

Geoogst van wilde bomen.

Merk Pranarôm
Type Kruidig, Aards
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk