Pranarom - Laurier

Pranarom - Laurier
€ 9,15
€ 8,25
Artikelnr: 52
Merk: Pranarôm

Laurier - Laurus nobilis - 5 ml

Laurierolie ruikt zacht, zoet-kruidig met iets fris.

Aromatische moleculen: 1.8 cineol

Gedistilleerd deel: blad

Toepasbaar als volgt:

Inwendig ++

Op de huid ++++

Verdampen

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Bestrijdt ontstekingen van de luchtwegen. Astma, chronische bronchitis, kou, griep en virusinfecties worden verlicht. Mentaal is een lichte dosis goed voor helderheid en durf, bijvoorbeeld voor het doen van examen of sollicitatie. Een mengsel met Eucalyptus, Kruidnagel, Lavendel, een Citrus of een Dennenolie is heerlijk.

In bad met badolie: Bij holte-ontstekingen, spierpijn, reumatische klachten. Lymferegulerend, helpt bij gezwollen lymfeklieren. Verkoelend bij koorts en goed bij kou en griep.

In massageolie op de huid: toepasbaar bij acne, vette huid en roos. Zeer pijnstillend, verwarmend, anti-reumatisch bij spier en gewrichtspijn.

Psychische werking: Vermindert minderwaardigheidsgevoelens. Verheldert en verruimt bekrompen en angstige gedachten. Geeft zicht op de mooie kanten van het leven.

Let op:
- Niet op gevoelige of allergische huid gebruiken. Kan dan irritatie veroorzaken.
- Altijd mild doseren.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.


Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Kruidig
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk