Pranarom - Kruizemunt / Groene munt

Pranarom - Kruizemunt / Groene munt
€ 8,60
€ 7,75
Artikelnr: 51
Merk: Pranarôm

Kruizemunt - Mentha spicata - 10 ml

Geur: herkenbaar, groen, warm en kruidig

Aromatische moleculen: Myrceen, carvone, limoneen

Gedistilleerd deel: top

Toepasbaar als volgt:

Inwendig +

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Krampstillend bij astma, slijmoplossend bij acute en chronische bronchitis en andere luchtwegklachten waar slijmvliesontsteking mee gepaard gaat. Verfrist en ontspant bij hoofdpijn en stress. Deze is goed te mengen met Eucalyptus, Rozemarijn, Basilicum of Pepermunt.

In bad met badolie: bij jeuk, hoofdpijn en vermoeidheid.

In massageolie op de huid: versterkt het bindweefsel. Tegen acne en een slecht doorbloede en moeilijk helende huid. Ontstekingsremmend en tegen pijn van reumatische klachten. Aderversterkend en circulatiestimulerend.

Overig: Bij reisziekte en misselijkheid een druppel op een zakdoek doen en er regelmatig aan ruiken. Inwendig bij spijsverteringsproblemen, misselijkheid en slechte adem één druppel in wat water doen, goed roeren en verdeeld over een uur opdrinken.

Psychische werking: bij geestelijke vermoeidheid, gebrek aan concentratie en gebrek aan helder denken geeft Kruizemunt een oppepper.

Let op:
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Kruidig
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk