Pranarom - Jeneverbes

Pranarom - Jeneverbes
€ 13,40
€ 12,05
Artikelnr: 47
Merk: Pranarôm
Jeneverbes (wilde bes) bio - Juniperus communis - 5 ml
Jeneverbesolie ruikt groen, krachtig, kruidig met een beetje Den.

Verdampen: Sterk desinfecterend. Opwekkend bij klachten door uitputting en stress. Bij kou, griep en chronische neusverkoudheid. Deze olie is goed te mengen met Ceder, Geranium, Lavendel en andere houtoliën.

In bad met badolie: bij chronische neusverkoudheid, jicht, stres en vermoeidheid, jetlag en reinigingskuren. Stimuleert de hartfunctie. Vochtafdrijvend.

In massageolie op de huid: bij vette huid, acne, verstopte poriën en cellulitis. Versterkend op spataderen en vochtafdrijvend bij oedeem. Eén van de beste ontgifters en urinedrijvende oliën. Bloed wordt gereinigd en urinezuur wordt afgevoerd. Verlicht bij jicht, pijn en reumatiek.

Psychische werking: Geeft innerlijke kracht en vertrouwen. Als niets lijkt te willen lukken helpt Jeneverbes emoties los te laten die afhankelijk en slaafs maken. Reinigt je energie van zware en/of slechte invloeden van buitenaf.

Let op: Tijdens zwangerschap alleen verdampen. Niet op de gevoelige huid gebruiken. Niet gebruiken bij nierziektes en nier-infecties. Advies nodig? Mail ons gerust.
Pranarom - geoogst van in het wilde groeiende struiken.

Merk Pranarôm
Type Kruidig, Biologisch
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk