Pranarom - Jasmijn absolue

Pranarom - Jasmijn absolue
€ 49,95
€ 44,95
Artikelnr: 46
Merk: Pranarôm

Jasmijn absolue - Jasminum officinalis - 5 ml

Jasmijnolie ruikt exotisch rijk, verfijnd, bloemig en honingachtig. Pure luxe.

Aromatische moleculen: Benzyl acetaat, benzyl benzoaat, phytol, isophytol

Gedistilleerd deel: bloemblaadjes

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: spaarzaam te gebruiken! Doordringt alles. Deze olie is goed te mengen met alle andere oliën, maar in combinatie met Roos of Sandelhout zeer bijzonder. Werkt ontstekingsremmend en krampstillend. Luchtwegontstekingen worden hiermee goed aangepakt. De grootste werking ligt op psycho- emotioneel terrein.

In bad met badolie: antidepressivum, bij huidklachten en als parfum inzetbaar.

In massageolie op de huid:parfumerend, verzorgend bij droge of vette huid. Huidversterkend bij zwangerschapsstrepen (striae). Licht verdovend bij spierpijn. Zinnenprikkelend en werkzaam tegen frigiditeit en impotentie.

Psychische werking: Antidepressivum, euforiserend, verdrijft angst en geeft lichtheid. Helpt te vergeten en los te laten van beklemmende overtuigingen. Een sleutel tot het paradijs in het hier en nu.

Let op:

- Niet puur gebruiken op de gevoelige en beschadigde huid.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Bloemig
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk