Pranarom - Italiaanse Strobloem / Helichryse

Pranarom -
€ 34,05
€ 30,60
Artikelnr: 95
Merk: Pranarôm

Strobloem - Helichrysum italicum var. serotoninum - 5 ml - biologische teelt

Olie van Helychryse (ook wel Strobloem of Immortelle) ruikt sterk, fruitig, beetje honing en kamille.

Aromatische moleculen : Neryl acetaat, italidione

Gedistilleerd deel : bloeiende top

De essentiële olie van de strobloem is een uitzonderlijke, prachtige, zeldzame en waardevolle olie........ . Als u ze probeert bent u meteen verkocht door de verbazingwekkende snelheid waarmee ze werkt. Echt het schoolvoorbeeld voor aromaseptici, dat de opmerkelijke efficiëntie van de aromatherapie bewijst.

Het is het natuurlijk en plantaardig product dat het beste werkt tegen hematomen (bloeduitstortingen en blauwe plekken). Deze olie is onmisbaar in de EHBO-kit want ze verricht wonderen. Deze olie iskostbaar maar ze is de investering meer dan waard.

Van oudsher bekend vanwege de volgende werking: tegen hematomen • aderontsteking • krampstillend • anticatarrhaal, slijmoplossend • astringens, wondhelend • lever en pancreas stimulans.

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid +++++

Verdampen +++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: bij astma, bronchitis en kramphoest. Ondersteunend bij depressies, stressgerelateerde klachten, uitputting en hoofdpijn bij leverproblemen. Deze olie is goed te mengen met Lavendel, Neroli, Scharlei of de citrus-oliën.

In bad met badolie: huidherstellend, bij kou en griep, spataderen, aderontstekingen, ontgiftingskuren, schimmelinfectie (candida) en uitputting.

In massageolie op de huid: buitengewoon helend bij blauwe plekken, oude en nieuwe littekens, acne, verbrande huid, huidallergie. Couperose wordt effectief behandeld in een mengsel met Cipres. In een wrijfolie is dit effectief tegen spier- en gewrichtspijn en mogelijk ook tegen de gevolgen van Dupuytren. Bloeddrukregulerend, bloedzuiverend. Mogelijk bloedverdunnend.

Psychische werking: Sterk aardend, zonder zwaar te maken. Begeleidt in problematische tijden. Helpt bij het accepteren van verandering. Helpt bij gevoelsarmoede en problemen die ontstaan zijn door te weinig warme genegenheid in de kinderjaren. Helicryse geeft diepe warmte en heelt ook psychische kneuzingen. Extroverte mensen vinden door de geur innerlijke warmte en rust.

Let op:
- Buiten bereik van jonge kinderen houden;
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen;
- De aanbevolen dosering niet overschrijden;
- Zonder advies van een deskundige niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar;
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Biologisch
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk