Pranarom - Ho-hout (wild)

Pranarom - Ho-hout (wild)
€ 7,85
€ 7,05
Artikelnr: 45
Merk: Pranarôm
Ho-hout wild - Cinnamomum camphora - 10 ml - Pranarom
Geur: bloemig, houtig en zoetig, zoals bij Rozenhout

Doordat olie van Rozenhout geoogst wordt in de tropische regenwouden wordt dit om ethische redenen niet meer verkocht. Hô-hout is een prachtig alternatief.

Aromatische moleculen: Linalol
Gedistilleerd deel: hout

Toepasbaar als volgt:
Inwendig -
Op de huid ++++
Verdampen ++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Een prettige sfeerbrenger. Vooral baby´s met long- en andere luchtweginfecties hebben baat bij deze olie. Een mengsel met Basilicim, Bergamot, Cipres, Lemongrass of één van de hout oliën is fijn.

In bad met badolie: Verfrist bij overwerktheid, weinig energie en nervositeit. Jetlag effecten worden minder met deze olie.

In massageolie op de huid: Bij droge en gevoelige huid, littekens en rimpels werkt Rozenhout herstellend.

Psychische werking: Brengt weer evenwicht tussen emotie, geest en ziel als je teveel naar één kant door dreigt te slaan. Negatieve gedachten worden verdreven en vriendelijkheid komt er voor in de plaats.

Let op:
- Overdosering kan hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.
Merk Pranarôm
Type Bloemig, Aards
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk