Pranarom - Grote Engelwortel

pranarom - grote engelwortel essentiële olie
€ 33,95
€ 30,55
Artikelnr: 35
Merk: Pranarôm

Pranarôm - Grote Engelwortel - Angelica Archangelica
Geur: aards, beetje muskusachtig, kruidig, groen.

Aromatische moleculen: α-pineen, fellandreen, δ 3-careen, limoneen
Gedistilleerd deel: wortel

Inhoud:

5 ml

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -
Op de huid ++++
Verdampen ++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)Verdampen:
Werkt grondend en kalmerend. Is o.a. effectief bij migraine, werkt tegen nerveuze spanning en slapeloosheid. Verlicht chronische bronchitis en rokershoest. Herstelt de reuk (zintuig van de neus). Stimuleert de werking van de longen. Engelwortel is in de verdamper goed te mengen met één van de citrusoliën, Den, Citroen of Jeneverbes.

In bad met badolie:
Bij kou, griep, slapeloosheid en om de longen te versterken. Ook bij artritis, vermoeidheid en bij ontslakkingskuren.

In massageolie op de huid:
prima middel bij huidirritatie, verstopte huid, psoriasis en schimmelinfecties. In de lymfe- en urine huishouding doet Engelwortel goed werk door de afvoer van allerlei ongewenste stoffen te stimuleren. Lever-, milt- en menstruatieklachten worden verlicht. PMS klachten nemen af na het in masseren op buik en onderrug.

Psychische werking:
Een krachtige steun als angst, onzekerheid, besluiteloosheid en moedeloosheid je leven zwaar maken. Engelwortel brengt je bij je eigen wortels, jouw middelpunt. Je weerstand en je zelfvertrouwen krijgen een positieve impuls.

Let op:

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie


Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.


Merk Pranarôm
Type Kruidig, Aards
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk