Pranarom - Geranium Egyptische rozen

Pranarom - Geranium Egyptische rozen
€ 14,15
€ 12,75
Artikelnr: 42
Merk: Pranarôm
Geranium Egyptische rozen - 10 ml
Geur: groen, zoetig, bloemig.

Aromatische moleculen: Geraniol, citronnellol
Gedistilleerd deel: blad
Toepasbaar als volgt:
Inwendig -
Op de huid ++++
Verdampen ++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)


Verdampen:Kalmerend bij emotionele spanning. Ook bij evenwichtsstoornissen als gevolg van lichamelijke zwakte. Stimuleert het afweersysteem en weert insecten. Deze olie is goed te mengen met Basilicum, Jasmijn, Lavendel, Neroli, Roos, Patchouli of de citrus-oliën.

In bad met badolie: bij huidklachten, stress en vooral bij zenuwpijnen zeer effectief.

In massageolie op de huid: bijzonder helend op acne, verbrande huid, gesprongen adertjes, vette huid, eczeem, huidontstekingen. Ook schimmels op huid en nagels worden met deze olie goed behandeld. Huidherstellend. Circulatiestimulerend voor bloed en lymfe.

Psychische werking: Kalmeert en ontspant bij zware emotionele druk. Herstelt je innerlijk evenwicht en werkt opwekkend. Verdrijft nare gedachten en geeft je zicht op de mooie kanten van het leven.

Let op: Voorzichtig bij gevoelige of beschadigde huid. Mild doseren, omdat anders hoofdpijn kan ontstaan. Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.


Merk Pranarôm
Type Bloemig
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk