Pranarom - Eucalyptus citroen

Pranarom - Eucalyptus citroen
€ 5,50
€ 4,95
Artikelnr: 36
Merk: Pranarôm
Inhoud
Eucalyptus citroen - Eucalyptus citriodora - 10 ml - biologische teelt - Pranarom
Olie van Citroeneucalyptus ruikt grasachtig, beetje roos, fris, sterke gelijkenis met citronella

Aromatische moleculen : Citronnellal, citronnellol, isopulegol
Gedistilleerd deel : blad

De citroeneucalyptus van Madagascar of uit Viëtnam heeft lancetvormige blaadjes, witte bloemen met veel meeldraden en houtachtige hemisferische vruchten. Het is één van de belangrijkste essentiële oliën voor het snel verzachten en behandelen van ontstekingen. De behandeling is opvallend efficiënt maar uw aanwezigheid zal niet onopgemerkt voorbijgaan en u zal een duidelijk geurpoor achterlaten dat misschien niet altijd zal worden gewaardeerd.

Van oudsher bekend als: sterk krampstillend • sterk ontstekingsremmend • pijnstillend en verzachtend voor de huid • schimmeldodend – bloeddruk verlagend • muggenafwerend

Toepasbaar als volgt:
Inwendig -
Op de huid ++++
Verdampen ++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Verzachtend bij astma. Insectenwerend. Deze olie is goed te mengen Geranium, Vetiver en citrus-oliën.

In bad met badolie: Bij schimmelinfecties, artritis en spierklachten. Bij kou, koorts en slapeloosheid ook waardevol. De pijn van gordelroos wordt verlicht.

In massageolie op de huid: Bij zwemmerseczeem en andere schimmelinfecties. Roos en herpes worden hiermee ook effectief behandeld. Ontstekingsremmend bij artritis, spier- en gewrichtspijn en een tenniselleboog mits gecombineerd met de olie van Helicryse. Mogelijk bloeddrukverlagend en ondersteunend bij herstel na een hartinfarct en langdurige ziekte.

Psychische werking: Bij een gevoel van desoriëntatie als door dichte mist helpt deze olie je weer te denken en je te concentreren. Eucalyptus laat je zien waar je bent en helpt je terug op de goede weg.

Let op:
- Niet inwendig gebruiken!
- Laag doseren op gevoelige huid. Advies nodig? Mail ons gerust.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk