Pranarom - Echte Salie

pranarom - echte salie essentiële olie
€ 14,05
€ 12,65
Artikelnr: 86
Merk: Pranarôm

Pranarôm - Echte Salie - Salvia officinalis

Geur: krachtig, fris en kruidig

Aromatische moleculen: Thuyonen, kamfer

Gedistilleerd deel : bloeiende top

Inhoud:
10 ml

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Slijmlosmakend en dus verlichtend bij alle soorten verkoudheid. Stimuleert de afweer bij kou en griep. Een mengsel met één van de citrus oliën, Lavendel, Rozemarijn of Rozenhout is prettig. Reinigend op energetisch niveau.

In bad met badolie: Bij overmatige zweetvoeten (voetbad) werkt Salie regulerend. Menstruatie- en menopauze klachten m.n. opvliegers verminderen.

In massageolie op de huid: Bij vette of ontstoken huid, cellulitis, psoriasis en insectenbeten werkt Salie huidherstellend. Bevordert de vorming van mooi littekenweefsel. Lymfestimulerend.

Overig: Bij ontstoken tandvlees drie keer per dag spoelen met wat water waarin één druppel Salie is opgelost.

Psychische werking: Helpt bij levensmoeheid en moedeloosheid om weer vertrouwen te krijgen. Reinigt energetisch negatieve invloeden van buitenaf en houdt deze op afstand. Bevordert de zelfhelende psychische krachten van een mens.

Let op:

- Niet op beschadigde of gevoelige huid te gebruiken.

- Niet gebruiken bij bekendheid met epilepsie.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.

- De aanbevolen dosering niet overschrijden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.

Het resultaat is dat Pranarôm international leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Aards, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk