Pranarom - Echte Marjolein

pranarom - echte marjolein essentiële olie
€ 11,20
€ 10,10
Artikelnr: 60
Merk: Pranarôm

Pranarôm - Echte Marjolein - Origanum majorana - biologische teelt

Zoete Marjolein olie ruikt kruidig, stevig, warm met een vleugje kampfer.

Aromatische moleculen: Terpineen 1,4-ol, monoterpenol

Gedistilleerd deel: bloeiende top

Deze geurige winterharde plant, afkomstig uit Noord Afrika, draagt donkergroene ovale blaadjes en kleine witte bloemetjes. Wanneer men de blaadjes tussen de vingers drukt komt een zoet, kruidig aroma vrij dat eigenlijk door iedereen wordt gewaardeerd. De echte marjolein biedt een zeer waardevolle essentiële olie voor alle ziekten van nerveuze oorsprong. Dan is het een onmisbaar product want ze zal het evenwicht van de patiënt helpen herstellen.

Van oudsher bekend als: sterk antibacterieel • schimmeldodend • krampwerend • belangrijk sedatief en kalmering voor de zenuwen

Inhoud:
5 ml

Toepassingen:

Verdampen
: Krampstillend bij luchtwegproblemen en infecties. Eén van de allerbeste ontspannende oliën bij benauwdheid, kramphoest en kinkhoest. Ook zeer geschikt voor kinderen door de zachtheid. Ontspant bij hoofdpijn en migraine en hyperactiviteit en is doeltreffend bij slapeloosheid. Verwarmt bij spanningen en emotionele krampen. Deze olie is goed te mengen met Bergamot, Cipres, Grove Den, Lavendel, Neroli of Ylang-Ylang.

In bad met badolie: bij hoge bloeddruk, tachicardie, hoofdpijn en migraine. Remmend op verhoogde schildklierwerking.

In massageolie op de huid: Zeer ontkrampend en verzachtend. Sterk wond helend bij doorligwonden. Bij winterhanden en wintervoeten. Bij zenuwpijnen, artritis, spierkrampen en andere spier- en gewrichtspijn.

Psychische werking: In emotionele extremen, zoals rouw, verdriet, angst en vertwijfeling doet Marjolein goed werk. Maakt krampachtige gevoelens los en brengt opnieuw evenwicht. Geeft moed en vertrouwen. Marjolein stimuleert je om door te gaan en toont je het licht aan het eind van deze tunnel.

Let op:

UITWENDIG GEBRUIK

- Voorzichtig met toepassen bij mensen met astma.

- Niet gebruiken bij te lage bloeddruk.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.

- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Biologisch
Inhoud 5 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk