Pranarom - Citronella Sri Lanka

Pranarom - Citronella Sri Lanka
€ 4,65
€ 4,20
Artikelnr: 31
Merk: Pranarôm

Citronella Sri Lanka - Cymbopogon winterianus - 10 ml - Pranarom

Citronella Sri Lanka etherische olie ruikt fris, citroenachtig, sterk.

Aromatische moleculen: Trans-methylisoeugenol, geraniol

Gedistilleerd deel: top

Toepasbaar als volgt:

Inwendig -

Op de huid ++

Verdampen ++++

(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: Behalve dat het opbeurt en verfrist is citronella kampioen roook verdrijven en werkt ze oiok andere onaangename geurtjes weg. Desinfecteert de lucht en verdrijft insecten. Een mengsel met Den, Eucalyptus, Geranium of Lavendel haalt de scherpe kantjes er af en geeft een prettig effect.

In bad met badolie: Bij overmatig zweten, ontgiftingskuren, spierpijn, stress en hoofdpijn bewijst Lemongrass goede diensten.

In massageolie op de huid: Inzetbaar tegen acne, zwemmerseczeem, overmatig zweten, vette huid en grove poriën. Versterkt (bind)weefsel, stimuleert ontgifting. Verbetert de spierspanning en helpt tegen spierpijn. Productie van borstvoeding neemt toe met Lemongrass. De werking van de thymus en de milt wordt gesteund.

Psychische werking: Maakt optimistisch. Als een zonnestraal in je ziel komt er helderheid en frisheid in vastgelopen en moeizame situaties. Zo goed als niemand kan deze frisse bries negeren.

Let op:
- Niet op beschadigde of gevoelige huid te gebruiken.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Kan een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl niet vervangen.
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
Advies nodig? Mail ons gerust.


Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verfrissend
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk