Pranarom - Citroen Litsea

Pranarom - Citroen Litsea
€ 6,30
€ 5,65
Artikelnr: 30
Merk: Pranarôm
Citroen Litsea - Litsea citrata - 10 ml - biologische teelt - Pranarom
De geur van Litsea etherische olie is exotisxh, zoet fruitig, citroenachtig met iets van bloemen.

Aromatische moleculen: Neral, geranial, limoneen
Gedistilleerd deel: vruchtvlees

Citroen Litsea is afkomstig uit de tropische streken van Azië Deze altijd groene boom, heeft enkelvoudige, bladeren. De bloesems geven vruchten met een dunne schil en een vlezig vruchtvlees waaruit de essentiële olie wordt gewonnen, de olie heeft een citroenachtige, warme en exotische geur.

Van oudsher bekend als: ontstekingsremmend • kalmerend, sedatief, antidepresief • schimmeldodend

Verdampen: Verfrist en pept op bij vermoeidheid en slap gevoel. Bij astmatische klachten worden de bronchiën verwijd. Nerveuze depressie, nervositeit en slapeloosheid verminderen met Litsea. Deze olie is goed te mengen met Den, Eucalyptus, Geranium of Lavendel. Samen met Den en/of Eucalyptus heel geschikt om de lucht in een ruimte te zuiveren. Anti-rook en anti insect werking.

In bad met badolie: bij een hele vette huid. Ook bij stress en hoofdpijn.

In massageolie op de huid: bij extreem vette huid, vet haar en schimmelinfecties.

Psychische werking: Als je moedeloos en angstig bent sterkt Litsea je eigen kracht en weerstand. Bij angst en depressies biedt het ontspanning en geeft weer levenslust. Het verhoogt de concentratie bij kantoorwerk en vergaderingen. Voor dat doel: verdampen in studeer- of werkkamer of kantoor.

Overig: In shampoo tegen vet haar.

Let op:
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 6 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.
UITWENDIG GEBRUIK
Advies nodig? Mail ons gerust.


Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.
Merk Pranarôm
Type Verfrissend, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk