Pranarom - Cipres

Pranarom - Cipres
€ 7,85
€ 7,05
Artikelnr: 25
Merk: Pranarôm

Cipres, Cupressus sempervirens var. stricta -10 ml

Verdampen: geeft een houtige beetje doorrookte geur die zich goed laat mengen met een citrus, Lavendel, Tea tree en Niaouli. Werkt goed bij ontstekingen van keel-, neus-, en voorhoofdsholtes. Verlicht krampachtig hoesten (o.a. kinkhoest). Stressgevoelens nemen af met Cipres.

In bad met badolie:
Verzachtend bij (spier)krampen, matige circulatie. Werkt weerstandverhogend.

In massageolie op de huid:
verzorgend bij vette huid. Overmatige transpiratie neemt af, couperose vermindert en spataderen ontwikkelen niet verder. Wordt ook ingezet bij de bestrijding van oedeem en artritis. Cipres werkt stimulerend op de lever en de pancreas.

Psychische werking:
Helpt bij concentratie en focus: één ding tegelijk. Kalmerend en zenuwversterkend. Geeft ook een gevoel van troost.

Let op:
- Kan verhogend werken op de bloeddruk. Tijdens de zwangerschap en bij hoge bloeddruk klachten alleen verdampen. Niet op de huid;
- Vrouwen met borstkanker wordt Cipres ontraden vanwege de mogelijk oestrogeen stimulerende werking.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Googst van in het wild groeiende Cipressenbomen.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie
Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Kruidig
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk