Pranarom - Ceder Atlas

Pranarom - Ceder Atlas
€ 5,60
€ 5,05
Artikelnr: 24
Merk: Pranarôm
Ceder Atlas Cedrus Atlantica - bio - Pranarom
Atlasceder ruikt houtachtig, beetje kamferachtig, blijft lang hangen en is prettig warm.

Geoogst van Cederbomen die in het wild groeien. De Atlasceder kan wel 50 mater hoog worden en groeit aan de mediterrane kust. Deze olie is gewonnen uit het hout van bomen die in Marokko groeien.

Aromatische moleculen: Himachalenen, atlantonen
Gedistilleerd deel: hout

Toepasbaar als volgt:
Inwendig --
Op de huid ++++
Verdampen ++++
(++++ = heel geschikt, - = liever niet)

Verdampen: puur verdampt geeft een heerlijk warme houtige geur af. Geeft rust en kalmte. Verzacht onrust, angst en boosheid. Prima inzetbaar bij luchtweginfecties, chronische bronchitis en kou. Deze olie is bacterie dodend. Een teveel aan slijm droogt op. Spanning glijdt weg en een sfeer van rust en meditatieve stilte vult de ruimte. Verdampen van Sandelhout helpt ook tegen droge hoest, luchtwegklachten en bronchitis. Ceder is goed te mengen met zoete geuroliën zoals Neroli, Jasmijn, Ylang-Ylang of Rozenhout.

In bad met badolie:Rustgevend na een drukke dag. Verzachtend bij gewrichtspijn, luchtweginfecties, huidklachten, oedeem en urineweginfecties.

In massageolie op de huid: huidverzorgend bij acne en vette huid. In neutrale shampoo bij roos en vet haar. Ceder stimuleert de lymfe en het immuunsysteem. Verlicht oedeem, vanwege de nierstimulerende eigenschappen. Het helpt cellulitis verminderen en ook huidschimmel, jeuk en chronische huidziektes nemen vaak af met Ceder. Combinatie met de olie van Fijne Cade versterkt deze eigenschappen.

Psychische werking: Beschermend en aardend. Kalmerend op extreme gevoelens. Helpt je een gevoel van balans in jezelf te ervaren.

Let op:
Advies nodig? Mail ons gerust.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Alleen uitwendig gebruiken
- De aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Buiten aanwijzing van een huisarts of een apotheker, niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding en bij kinderen tot 3 jaar.
- Droog bewaren, beschermen tegen licht en warmte.

Pranarôm, expert in wetenschappelijke aromatherapie

Pranarôm werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme onderzoeker en aromatherapeut die bekend werd om zijn vooruitstrevende en vernieuwende werk in chemotype onderzoek. Hij ging een stap verder. En dat is wat Pranarom ook vandaag nog doet. Daarom staan wij 100% achter deze producten.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is apotheker van opleiding met passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm internationaal op de kaart gezet met behoud van het oorspronkelijke doel van onderzoek. Dankzij medewerkers met liefde voor essentiële oliën heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie bevorderd, met bewonderenswaardige wetenschappelijke nauwkeurigheid.
Het resultaat is dat Pranarôm International leider is op het gebied van de wetenschappelijke aromatherapie.

Bij Pranarôm wordt elke nieuwe zending van essentiële oliën geanalyseerd in het laboratorium met behulp van GC-MS gas-fase chromatografie. Dit garandeert u de hoogste kwaliteit van 100% zuiver natuurlijke en complete chemo-getypeerde essentiële oliën. De term 'chemisch gedefinieerd' op de verpakking en andere uitingen komt daar uit voort en houdt in dat de uit natuurproducten gewonnen etherische olie van het merk Pranarom geanalyseerd en getest is en dat alle scheikundig te benoemen bestanddelen en van dit natuurproduct bekend en geregistreerd zijn.

Merk Pranarôm
Type Verwarmend, Biologisch
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk