Pranarom - Baby Immuniteit massageolie

Pranarom - Baby Immuniteit massageolie
€ 11,55
€ 10,40
Artikelnr: 505
Merk: Pranarôm

Baby Immuniteit is een biologische massageolie van Pranarom - 10 ml.

Speciaal voor baby's vanaf 3 maanden. Voor goede werking van de natuurlijke verdediging.

Op de huid aanbrengen:

Als uw kindje 3 maanden of ouder is: 3 druppels op de voetzolen aanbrengen ’s morgens en ‘s avonds. Heel licht inwrijven.

Ingrediënten:

Massageolie Baby Immuniteit is een olie met biocertificaat met 100% biologische plantaardige oliën Zonnebloem en Abrikozenpitolie en essentiële oliën van Palmarosa, Zwarte den, Katrafay, echte Marjolein en Rozemarijn verbenon. 

Het advies van Dominique Baudoux, apotheker en aromatoloog: 'In het verkoudheidseizoen, in de crèche of tijdens elke gevoelige periode kan de natuurlijke verdediging van de allerkleinsten een zetje gebruiken'.

Let op:

- Niet inslikken;

- Contact met ogen vermijden;

- Buiten bereik van jonge kinderen houden;

- Beschermen tegen licht en warmte.

Advies nodig? Mail ons gerust.

Ecologische en biologische producten van Pranarom zijn uit de Biologische Landbouw afkomstig en gecertificieerd in overeenstemming met de specificaties ECOGARANTIE® (Certisys)

Pranarôm is een vooraanstaande onderneming in deskundige in wetenschappelijke aromatherapie en werd opgericht in 1975 door Pierre Franchomme, een onderzoeker en aromatherapeut bekend om zijn innovatieve werk in chemotype onderzoek.

Dominique Baudoux leidt dit bedrijf sinds 1991. Hij is opgeleid als apotheker en heeft een passie voor essentiële oliën. Hij heeft Pranarôm haar naar een internationale toppositie geleid en zo de missie van wetenschappelijk onderzoek een brede basis bezorgd. Dankzij de passie voor essentiële oliën, heeft Pranarôm de ontwikkeling van wetenschappelijke aromatherapie wereldwijd bevorderd, met de nauwkeurigheid welke dat vereist.

Merk Pranarôm
Type Baby, Biologisch, Aromamengsels, Massageolie
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk