Chi - Den Grove (wild)

Chi - Den Grove (wild)
€ 9,50
€ 8,45
Artikelnr: 32
Merk: Chi
Den Grove (wild) - Pinus sylvestrus -10 ml
Olie van de wilde grove Den ruikt harsachtig, een frisse bosgeur.

Verdampen: Bacteriedodend, en stimulerend voor het afweersysteem. Heel geschikt voor op een ziekenkamer. De luchtwegen worden schoongemaakt en de ademhaling wordt makkelijker. Bij verkoudheid, hoest, bronchitis en keelpijn. Den is goed te mengen met houtoliën, Citroen, Salie of Lavendel.

In bad met badolie: Bij vermoeidheid en luchtwegklachten. Circulatiestimulerend.

In massageolie op de huid: Den stimuleert de bloedcirculatie en werkt daardoor positief bij een vale huid door o.a. roken. Verlicht bij spierpijn en reumatische klachten. Ondersteunt de werking van de bijnieren wanneer het niergebied wordt ingesmeerd met een 10% mengsel Den in basisolie.

Overig: stoombad met drie druppels in een kom water werkt slijmoplossend en ontstekingremmend. Zie ook Davos kuurolie.

Psychische werking: Brengt rust, vrede en ontspanning, speciaal voor drukke, overprikkelde mensen, die zich normaal gesproken die rust niet gunnen. Even bijkomen en weer rustig en vol vertrouwen het leven voortzetten.

Let op: Niet inzetten op gevoelige of beschadigde huid. Niet op de huid gebruiken bij prostaatkanker. Verse olie kan op de huid worden gebruikt. Verouderde olie kan huidirritatie veroorzaken. Advies nodig? Mail ons gerust.
Googst van wilde Dennenbomen.

Merk Chi
Type Verfrissend
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk