Chi - Ceder Atlas (wild)

Chi - Ceder Atlas (wild)
€ 8,50
€ 7,65
Artikelnr: 23
Merk: Chi

Ceder Atlas (wild) Cedrus Atlantica -10 ml - Chi

Atlasceder ruikt houtachtig, beetje kamferachtig, blijft lang hangen en is prettig warm.

Verdampen: puur verdampt geeft een heerlijk warme houtige geur af. Geeft rust en kalmte. Verzacht onrust, angst en boosheid. Prima inzetbaar bij luchtweginfecties, chronische bronchitis en kou. Deze olie is bacterie dodend. Een teveel aan slijm droogt op. Spanning glijdt weg en een sfeer van rust en meditatieve stilte vult de ruimte. Verdampen van Sandelhout helpt ook tegen droge hoest, luchtwegklachten en bronchitis. Ceder is goed te mengen met zoete geuroliën zoals Neroli, Jasmijn, Ylang-Ylang of Rozenhout.

In bad met badolie:Rustgevend na een drukke dag. Verzachtend bij gewrichtspijn, luchtweginfecties, huidklachten, oedeem en urineweginfecties.

In massageolie op de huid: huidverzorgend bij acne en vette huid. In neutrale shampoo bij roos en vet haar. Ceder stimuleert de lymfe en het immuunsysteem. Verlicht oedeem, vanwege de nierstimulerende eigenschappen. Het helpt cellulitis verminderen en ook huidschimmel, jeuk en chronische huidziektes nemen vaak af met Ceder. Combinatie met de olie van Fijne Cade versterkt deze eigenschappen.

Psychische werking: Beschermend en aardend. Kalmerend op extreme gevoelens. Helpt je een gevoel van balans in jezelf te ervaren.

Let op: Enkele druppels is genoeg. De geur blijft lang hangen. Tijdens de zwangerschap alleen uitwendig gebruiken en maximaal 2% doseren.
Advies nodig? Mail ons gerust.
Geoogst van Cederbomen die in het wild groeien.

Merk Chi
Type Verwarmend
Inhoud 10 ml
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk