Yogi Tea - Nieuw! Sun Salutation

Yogi Tea - Sun Salutation
€ 3,49
€ 3,19
Artikelnr: 1328
Merk: Yogi Tea

Yogi Tea - Sun Salutation

Bij aanschaf van 4 of meer doosjes Yogi Tea krijgt u met kortingscode: 'yogi'  extra korting. U betaalt dan € 12,- voor 4 doosjes, slechts € 3,- per doosje! De code is in te wisselen in de winkelwagen.


YOGI TEA® Sun Salutation gaat terug naar de wortels van onze geschiedenis. Hij vond zijn oorsprong namelijk meer dan 40 jaar geleden in de yoga en ayurveda. Kaneel, kardemom en geroosterde cichoreiwortel aarden ons. De frisse sinaasappelnoot opent de geest. Geïnspireerd en meditatief, zoals door de zonnegroet bij yoga, genieten we met deze YOGI TEA®-creatie van een harmonische dag.

Het doel van de zonnegroet is het opwarmen en activeren van lichaam en geest. Daarom wordt de zonnegroet meestal aan het begin van een yoga-uur gedaan. De yoga-oefening bestaat uit meerdere asanas (yogahoudingen), die in combinatie met de ademhaling soepel achter elkaar worden gedaan. De zonnegroet heeft een meditatief effect en kan je concentratievermogen verbeteren.

Ingrediënten: Kaneel, geroosterde cichorei, kardamom, gerstemout, sinaasappelschil, zoethout, zwarte peper, sinaasappelolie, limoen

Ayrvedische kruidenthee van eko kwaliteit. Inhoud 15 zakjes (een zakje is geschikt voor een kan thee)

Merk Yogi Tea
Type Verfrissend
Vorm Zakjes
Inhoud 17 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk