Yogi Tea - Rose TAO

Yogi Tea - Rose TAO
€ 3,49
€ 3,19
Artikelnr: 546
Merk: Yogi Tea

Yogi Tea - Rose TAO

Bij aanschaf van 4 of meer doosjes Yogi Tea krijgt u met kortingscode: 'yogi'  extra korting. U betaalt dan € 12,- voor 4 doosjes, slechts € 3,- per doosje! De code is in te wisselen in de winkelwagen.


De extracten van acht bloesems en bloemen zijn samengebracht in één melange; een waar meesterwerk. Naast rozen bestaat deze lichte, etherische compositie uit jasmijn, lindebloesem, kamille, vlierbloem, zonnebloem, lavendel en duizendbladbloem. Een vrolijke, onvergetelijke dans van smaken. De roos is de koningin van het plantenrijk. Haar elegante vorm wordt bekroond met een geur die u nooit vergeet, een hemels parfum dat uit een andere wereld lijkt te komen. Haar spel van vormen en kleuren is een lust voor het oog, en haar smaak betovert uw tong en stelt uw geest wagenwijd open.

Element: Aarde. Aarde is het element van de balans. Deze thee brengt je innerlijke energie tot leven en zorgt voor harmonie en stabiliteit.

Ingrediënten: hibiscus, kamille, vlierbloemen, Lindenblüten, rozenblaadjes, kaneel, lavendel, duizendblad, gember, zwarte peper, venkel, kurkuma, zonnebloemblaadjes, koningskaars, alfalfa, smalle weegbree, kardamom, kruidnagel, gedroogde kombucha drank

Ayrvedische kruidenthee van eko kwaliteit. Inhoud 15 zakjes (een zakje is geschikt voor een kan thee)

Merk Yogi Tea
Type Bloemig, Kruidig
Vorm Zakjes
Inhoud 17 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk