Yogi Tea - Men's Tea

Yogi Tea - Men's Tea
€ 3,49
€ 3,19
Artikelnr: 543
Merk: Yogi Tea

Yogi Tea - Men's Tea

Bij aanschaf van 4 of meer doosjes Yogi Tea krijgt u met kortingscode: 'yogi'  extra korting. U betaalt dan € 12,- voor 4 doosjes, slechts € 3,- per doosje! De code is in te wisselen in de winkelwagen.


Ayurveda leert ons dat een man moet weten hoe hij regelmatig zijn energieniveau op peil moet brengen om fit en in vorm te blijven. Een uitgebalanceerd ritme zorgt voor een actief en productief leven. Dagelijkse lichaamsbeweging, voldoende rust en een gezond voedingspatroon zijn essentieel. Voedsel heeft niet alleen invloed op de gezondheid van de man, maar ook op zijn ‘potentie’, wat volgens de Ayurveda staat voor de innerlijke capaciteit om in al zijn werkzaamheden creatief en effectief te zijn. Men's Tea heeft de smaak van geroosterde specerijen met een vleugje gember. Hiervan kunt u elke dag genieten!

Ingrediënten: gember, kardamom, zoethout, carob, kaneel, gerstemout, geroosterde cichorei, pepermunt, fenegriek, venkel, foelie, anijs, ginsengextract, tragacant, kurkuma, chili, kaneelextract, zwarte peper

Ayrvedische kruidenthee van eko kwaliteit. Inhoud 15 zakjes (een zakje is geschikt voor een kan thee)

Merk Yogi Tea
Type Kruidig, Aards
Vorm Zakjes
Inhoud 17 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk