Yogi Tea - Green Energy

Yogi Tea - Green Energy
€ 3,49
€ 3,19
Artikelnr: 534
Merk: Yogi Tea

Yogi Tea - Green Energy

Bij aanschaf van 4 of meer doosjes Yogi Tea krijgt u met kortingscode: 'yogi'  extra korting. U betaalt dan € 12,- voor 4 doosjes, slechts € 3,- per doosje! De code is in te wisselen in de winkelwagen.


In Chinese manuscripten van meer dan 4500 jaar geleden werd al gesproken over groene thee als een eenvoudige maar alom bekende gezonde plant.
De speciale kracht van deze thee is het resultaat van de minimale oogst van de bladeren van deze plant. In Green Energy komt deze geurige, krachtige groene thee samen met kombucha en guarana, een plant uit het Zuid-Amerikaanse Amazonegebied. De zaden van de guarana bevatten een beetje cafeïne en werden naar verluid door Zuid-Amerikaanse Indianen in diverse recepten gebruikt om tijdens hun lange werkdagen hun energieniveau op peil te houden. Even een energieboost nodig? Geniet dan van deze heerlijke, effectieve melange!

Ingrediënten: groene thee, citroengras, guarana, pepermunt, gember, natuurlijk aroma, gewone vlier bloemen, zwarte peper, gedroogde kombucha drank, citroenverbena.

Ayrvedische kruidenthee van eko kwaliteit. Inhoud 17 zakjes (een zakje is geschikt voor een kan thee)

Merk Yogi Tea
Type Kruidig
Vorm Zakjes
Inhoud 17 stuks
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk