Yunique aromaverdamper 4 in 1

Yunique aromaverdamper
€ 229,00
€ 169,00
Artikelnr: 12
Merk: Pranarôm

De Yun is uniek, mooier nog: Yunique. Chi was de eerste die hem importeerde en nog altijd is het een van de populairste modellen in onze collectie aromaverdampers.

Vier functies
Hij heeft vier functies: - verdampen van essentiële olie in water - bevochtigen van de lucht - reinigen en verbeteren van de luchtkwaliteit - subtiele sfeerverlichting en muziek. 'Yun' is Chinees voor 'wolk'. Ultrasone techniek in deze mistmaker zorgt voor een heel fijne waterdamp die als een koele mist boven uit de glazen bol komt. Meteen ontstaat een mooie sfeer en een gezond klimaat, want de ioniserende werking verbetert de luchtkwaliteit. De koude mist bevat wat vitamine C. Deze zit in het filter onderaan en wordt langzaam in de atmosfeer losgelaten. Voor een optimale werking raden wij aan het filter elk jaar te vervangen. Met de elegante afstandsbediening stelt u alles eenvoudig in; u kunt kiezen voor 1, 2, of 3 uur onafgebroken werken, of zelf aan en uit zetten. Een ingebouwd ontspanningsmuziekje van ± 12 minuten is standaard. U kunt ook een I-pod of MP3 speler aansluiten (kabeltje wordt bijgeleverd). De kleur van de leds bepaalt u ook zelf: subtiel blauw, wit of lila en de geluidssterkte kunnen apart gekozen worden. Het geluid kan ook uit.

Hij is gemaakt van blank gelakt esdoornhout met een bol van mondgeblazen glas. Fantastisch mooi en makkelijk in het gebruik.

Overig:
- de maat: Ø 23 cm - wordt compleet geleverd - eenvoudig te bedienen, door kraanwater in de kom te gieten en daarin enkele druppels etherische olie te doen. - de Yunique werkt op elektriciteit - een jaar garantie via ons - fabrikant Puzhen - membraan, glazen bol, filter en afstandsbediening zijn ook los verkrijgbaar (zie diverse producten) - Nederlandstalige handleiding

Etherische olie
Deze verdamper komt het beste tot zijn recht wanneer u er etherische olie van goede kwaliteit in verdampt. Die is zuinig in het gebruik, gezond en ruikt heerlijk! Bovendien het behoud van uw toestel. Kijk meteen in onze winkel welke geur u aanspreekt en kies iets uit dat bij u past. Op de pagina etherische olie staan de individuele oliën en op de pagina etherische olie mixen vindt u synergieën, dat zijn mooie combinaties van etherische olie die speciaal op elkaar zijn afgestemd. Komt u er niet uit? Vraag het gerust.

Merk Pranarôm
Techniek Water, Ultrasoon, Licht, Muziek
  • Gratis verzending boven de € 50,- (*)
  • Persoonlijk advies op aanvraag
  • Uit voorraad leverbaar
  • U bent welkom in onze natuurgeneeskundige praktijk